SFO'en åbner hver dag kl. 6.15.

De børn, der kommer tidligt, kan i fred og ro sidde og hygge sig med deres medbragte morgenmad.
Det er vigtigt, at børnene har en rigtig god start på dagen, så personalet giver sig tid til at tage imod barnet og hjælpe det med at sige farvel til mor og far, hvis der er behov for dette.
Hvis barnet har brug for ekstra omsorg om morgenen, har den voksne altid et knæ at sidde på eller en hånd at holde i.
Om morgenen hygger børnene sig med puslespil, iPad, spiller spil eller andre ting, de har stille og roligt kan starte dagen op med.

Omkring kl. 7.40 går børnene sammen med en voksen over på skolen, hvor skoledagen starter kl. 7.50.

Kl. 13.50 er de fleste børn tilbage i SFO'en. Når de har spist deres eftermiddagsmad, er der tid og mulighed for forskellige aktiviteter.

Da børnene har haft en lang skoledag, der stiller store krav til deres koncentration og fordybelse, lægger vi meget vægt på, at SFO'en skal være et tilbud for barnet, hvor det kan koble fra og slappe af. Der skal derfor være mulighed for at til- og fravælge aktiviteter i SFO'en.

Indenfor er der forskellige aktiviteter, børnene kan vælge, bl.a. tegne/male, klippe, lego, puderum, iPad og spil.
På legepladsen har børnene mulighed for at lege og udforske alle de spændende ting, der findes derude. På legepladsen er der ”højere til loftet”, så børnene har ikke så mange begrænsninger i forhold til fysisk aktivitet, støj og lege, der kræver plads. Samtidig er legepladsen et godt sted for børnene at øve sig i at dele og forhandle med hinanden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceret 26-01-2019